ITWatch

For få brugere på Twitter skuffer investorerne

Selskabet bag det sociale medie Twitter fik flere aktive brugere i årets andet kvartal, dog ikke nok til at tilfredsstille investorerne. Samtidig faldt omsætningen.

Foto: /ritzau/AP/Richard Drew

Selv om flere og flere er aktive på det sociale medie Twitter, så er der ikke nok kog på kedlerne til at stille investorerne på aktiemarkedet tilfredse.

Twitter havde i andet kvartal 328 mio. aktive brugere, hvilket er en stigning på 5 pct. over et år, men det er svagere end ventet, da aktieanalytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet 332,2 mio.

Twitter kunne mønstre en omsætning på 574 mio. dollar, hvilket var et fald på 5 pct. over året men dog bedre end de 537 mio. dollar, som analytikerne havde ventet.

På bundlinjen rapporterer det sociale medie et underskud på 116,5 mio. dollar, hvilket er lidt svagere end samme periode sidste år, hvor minusset lød på 107,2 mio. dollar.

Twitter-aktien falder 8,5 pct. i formarkedet.

Twitter vil tage penge for premiumversion

Medstifter vender tilbage til Twitter og aktien tager et hop 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs