ITWatch

Twitter straffes for skuffende toplinje

Twitter skuffer i sit seneste regnskab, og det koster på kursen.

Trods en skuffende omsætning leverede det sociale medie Twitter et større overskud end ventet i sit fjerde kvartal. Toplinjen er dog et vigtigt parameter for selskabet, der kæmper med at sikre tilstrækkelige indtægter.

Aktien falder tungt i formarkedet.

Twitter genererede en omsætning på 717 mio. dollar i fjerde kvartal, mens analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News havde ventet et salg på 740 mio. kr.

Det blev omsat til en justeret indtjening per aktie på 0,16 dollar mod ventet 0,12 dollar blandt analytikerne. Twitter havde i fjerde kvartal 319 mio. månedlige aktive brugere, og det var fuldstændig som ventet af analytikerne.

Investorerne synes dog bekymrede over den svage omsætning, og Twitter-aktien falder med 5,4 pct. til 17,71 dollar i det amerikanske formarked.

/ritzau/FINANS

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs