ITWatch

Børsdebutant fortsætter massiv stigning på anden noteringsdag

Opturen ser ud til at fortsætte for Conferize, der i fredags debuterede på børs med solidt plus. Aktien stiger fortsat mandag.

Foto: Colourbox

Conferize, der tilbyder en social event-platform, havde fredag en særdeles pæn start på tilværelsen som børsnoteret virksomhed, og de gode takter fortsætter mandag morgen, hvor aktien fortsætter til vejrs.

Det unge selskab endte fredagens handel i kurs 11,30 kr., hvilket var 41 pct. højere end selskabets afregningskurs på 8 kr. Mandag stiger aktier yderligere 24 pct. og handles i 14 kr. efter et kvarters handel.

Aktierne blev noteret på First North-børsen, efter at der blev solgt aktier for 28,8 mio. kr. til godt 1100 nye investorer.

Med fredagens kursstigning har Conferize allerede en markedsværdi på 180 mio. kr.

Selskabets platform giver eventdeltagere, arrangører og talere et fælles digitalt rum til at netværke, dele viden og sammen skabe indhold - både før, under og efter et fysisk møde.

/ritzau/FINANS

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs