ITWatch

Dansk børsdebutant fik en fornem start på børstilværelsen - steg 41 pct.

Conferize kan se tilbage på en vellykket debut på børsen, hvor selskabets aktier steg markant.

/ritzau/Niels Hougaard
Dagens stigning betyder, at Conferize har en markedsværdi på over 100 mio. kr. Foto: Niels Hougaard/Ritzau/Arkiv

Conferize, der tilbyder en social event-platform, har fredag haft en særdeles pæn start på tilværelsen som børsnoteret virksomhed.

Det unge selskab endte fredagens handel i kurs 11,30 kr., hvilket er en forøgelse på 41 pct. sammenlignet med de 8,00 kr., som selskabets aktier blev udbudt til fra morgenstunden.

Aktierne er noteret på First North-børsen, efter at der blev solgt aktier for 28,8 mio. kr. til godt 1100 nye investorer.

Med fredagens kursstigning har Conferize allerede en markedsværdi et godt stykke over 100 mio. kr.

Selskabets platform giver eventdeltagere, arrangører og talere et fælles digitalt rum til at netværke, dele viden og sammen skabe indhold - både før, under og efter et fysisk møde.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Jørgen Bardenfleth: Kunderne er blevet klogere

Til forskel fra tidligere ved kunderne i dag, hvad de vil have. Det gør konkurrencen både god og hård, fortæller Jørgen Bardenfleth, der sidder for bordenden i op til flere bestyrelser både i og udenfor it-sektoren.

Klumme: Ingen plads til nedbrud

Organisationer, der er afgørende for vores infrastruktur, skal være bedre forberedt på cyberkriminalitet, skriver Victor Engelbrect Dohlmann fra Veeam Software i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger