ITWatch

Display-direktør ovenpå regnskab: Det er mega godt

Webbureauet fordobler både bundlinje og omsætning i årets regnskab. Direktøren tilskriver resultaterne en ændring af strategien og satser nu også på udlandet.

Steffen Blauenfeldt Otkjær, adm. direktør i Display. | Foto: PR

En strategiomlægning i webbureauet Display for et par år tilbage begynder nu at kaste penge af sig – ikke overraskende er Steffen Blauenfeldt Otkjær en meget glad direktør ovenpå aflevering at et årsregnskab, hvor omsætning og resultat bliver fordoblet sammenlignet med sidste år.

"Hvordan undgår man at bruge floskler? Det er mega godt. 2015 var det bedste år, vi nogensinde har haft, og det fordobler vi så året efter, så der er ikke så meget andet at sige end, at det er helt fantastisk," siger Steffen Blauenfeldt Otkjær, der er adm. direktør i det digitale bureau Display.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs