ITWatch

Ericsson leverer lavere end ventet i første kvartal

Svenske Ericssons resultatet i årets første kvartal lander en smule under analytikernes forventninger.

Foto: PR/Ericsson

Den svenske telenetvirksomhed Ericsson kom ud af første kvartal med resultater, der var i underkanten af analytikernes forventninger.

Omsætningen landede på 46,4 mia. svenske kr. mod ventet 47,3 mia. svenske kr. ifølge SME Direkt. Resultatet før skat viste et underskud på 12,8 mia. svenske kr., hvilket var 0,2 mia. svenske kr. værre end ventet

Det underliggende driftsresultat landede på 1,1 mia. svenske kr. og lå ligeledes et stykke under analytikerforventninger om et resultat på 1,4 mia. svenske kr. ifølge SME Direkt.

Det underliggende driftsresultat er justeret for ekstraordinære poster på minus 13,4 mia. svenske kr.

Den underliggende bruttomargin blev 30,5 pct. mod ventet 30,2 pct., mens den underliggende driftsmargin landede på 2,3 pct. mod ventet 3,0 pct.

/ritzau/FINANS

3-direktør: 1. kvartal var acceptabelt, men heller ikke mere 

3's omsætning faldt i 1. kvartal 

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs