ITWatch

Simcorp-topchef: Danmark er en boble på et corona-ramt marked

Mange vaccinerede og lempede restriktioner betyder, at covid-19 i vid udstrækning er under kontrol herhjemme. Sådan ser billedet bestemt ikke ud på alle markeder, oplever Simcorps topchef Klaus Holse.

Foto: Simcorp/PR

Lørdag løftes de sidste covid-19-restriktioner i Danmark. Det er et tydeligt tegn på, at corona-pandemien er under kontrol herhjemme.

Samme billede gør dog langt fra gældende på andre markeder. Det fortæller Klaus Holse, topchef i Simcorp, der oplever restriktioner i mange lande, hvor softwareselskabet opererer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs