ITWatch

IT Relation køber op på Sjælland – og retter blikket mod udlandet

Med et nyt opkøb fortsætter IT Relation med at udvide forretningen. Et nyt regnskab viser, at omsætningen stiger i koncernen, der har fuld fokus på vækst og flere opkøb – og indtog på udenlandske markeder står højt på dagsordenen.

Henrik Kastbjerg står i spidsen for IT Relation. | Foto: PR

Med endnu et opkøb fortsætter IT Relation med at udvide forretningen. Denne gang er der tale om selskabet Hostingkompagniet, der bliver lagt sammen med koncernens managed services-forretning Sotea.

"Hostingkompagniet passer spot on til Sotea, som primært er tilstede i Vestdanmark. Nu får vi en afdeling på Sjælland med egen salgsstyrke og organisation. De to virksomheder tilsammen bliver 25 medarbejdere og vil trække rigtig meget på resten af koncernen i forhold til datacentre, sikkerhed og compliance," fortæller adm. direktør i IT Relation, Henrik Kastbjerg, til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs