ITWatch

Sikkerhedsselskab øger bundlinjen med 150 procent

Både top- og bundlinjen vokser hos sikkerhedsselskabet Secunia. Især sidstnævnte har pil opad, hvor årets resultatet i løbet af de seneste to år er mere end tredoblet.

Foto: colourbox.com

2019 bød på fremgang hos sikkerhedsselskabet Secunia, der er sepcialiseret inden for såkaldte vulnerability management. Omsætningen voksede med 11 pct. og landede på 86,7 mio. kr.

Den største fremgang er dog at spore på bundlinjen. Den steg fra 14,8 mio. kr. i 2018 til 37,4 mio. kr. i 2019. Det svarer til en vækst på hele 152 pct., viser det netop offentliggjorte årsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs