ITWatch

Apple nedjusterer prognose

Apple nedjusterer forventningerne til egne resultater, melder selskabet ud.

Foto: Ritzau Scanpix/Bebeto Matthews

Teknologigiganten Apple nedjusterer sine forventninger til omsætningen i første kvartal som følge af skuffende afsætning på det kinesiske marked og færre opgraderinger til nye modeller af iPhone end ventet.

Det fremgår af et brev fra selskabets topchef, Tim Cook, til investorerne ifølge Bloomberg News.

Apple venter nu en omsætning i første kvartal, der sluttede med årsskiftet, på 84 mia. dollar mod et tidligere estimat på 89-93 mia. dollar.

I brevet til investorerne henviser Tim Cook blandt andet til den styrkede dollar som en af årsagerne til de større udfordringer, selskabet imødeser.

"Mens vi ventede visse udfordringer på vigtige nye markeder, havde vi ikke forudset omfanget af den økonomiske opbremsning især i Kina," skriver Tim Cook.

I det amerikanske eftermarked reagerer Apple-aktien med et fald på små 7 pct. og aktiefutures på de tre toneangivende amerikanske aktieindeks dykkede med mere end 1 pct.

/ritzau/FINANS

Apples topchef efterlyser regulering af tech-virksomheder 

390 mia. kr. i overskud: Sådan bliver Apple ved med at tjene flere penge 

 

Mere fra ITWatch

Dansk MSP-selskab kommer på norske hænder

Norske Netnordic har sat kløerne i en dansk managed service provider med fokus på cloud-, netværks- og -infrastrukturtjenester. Handlen fordobler Netnordics antal af medarbejdere i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs