ITWatch

Små virksomheder rummer godt marked for it-sikkerhed

Der mangler fokus på små og mellemstore virksomheder, når det kommer til it-sikkerhed, og det har et par it-virksomheder fået øje på, skriver Computerworld.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Der er et potentielt marked for it-sikkerhed blandt små og mellemstore virksomheder. De store it-sikkerhedsselskaber har ganske enkelt ikke fokus på dem, mener CTO hos EG, Henrik R. Møller, siger han til Computerworld.

"Det marked er ikke håndterbart nok for de store spillere. Det der med at have mange små transaktioner, det er der simpelthen ikke nok økonomi i for de store virksomheder," siger han til mediet.

Han siger, at mange mindre virksomheder har taget meget let på sikkerhed, men at de erkender at skulle tage mere fat nu.

det har den lille danske sikkerhedsvirksomhed Uniqkey fået øje på, der tilbyder en række mindre sikkerhedsløsninger til segmentet.

Norsk skoleelev finder stor hul i datasikkerheden 

Mangedobling af sager i Datatilsynet: Vi er udfordret  

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs