ITWatch

Europæiske vækstmål sender resultatet i bund for dansk app-udvikler

Den danske app-udvikler Nodes præsenterer et millionminus på driften for 2017, hvor selskabet, efter man sidste år blev opkøbt af det japanske tech-konglomerat Monster Labs, har udvidet markant i flere europæiske markeder.

Fra venstre: Direktør og partner i Nodes, Andreas Rasmussen, Hiroki Inagawa, adm. direktør fra Monster Labs, og Daniel Højris Bæk, partner i Nodes. | Foto: PR/Nodes

Med en håndfast målsætning om at blive den dominerende appudvikler i Europa kommer det danske selskab Nodes ud af 2017 med et underskud på driften på 2,7 mio. kr. Det skriver Børsen.

Den negative bundlinje generer dog ikke i synderlig grad ledelsen, som sidste år solgte 85 pct. af selskabet til japanske Monster Labs med netop europæisk vækst for øje. Ved opkøbet slog også den nye japanske ejer fast, at målet var en dominerende plads i toppen af Europa inden for 3-5 år.

"Det har kostet noget. I det store og hele følger det planen, som vi lagde med Japan - men for os som iværksættere er det jo underligt at tabe penge," siger Andreas Rasmussen, partner og direktør i Nodes.

Selskabet omsatte i 2017 for 31,8 mio. kr. i Danmark og 14,2 mio. kr. i Storbritannien, men har samtidig, efter opkøbet, åbnet kontorer i Tjekkiet, Holland og Tyskland. De nye kontorer betyder samtidig, at man er i dialog med kunder som Deutsche Bahn og Schindler.

Nodes henter chef i Danske Bank  

Danske app-udviklere skal vokse for japanske penge 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs