ITWatch

Nynoterede Agillic øger omsætningen i første kvartal

Det danske it-selskab Agillic, som blev børsnoteret i marts, kan i første kvartalsregnskab sætte kryds ud for ambitionerne om vækst. Selskabet hæver omsætningen og kan samtidig notere en stigning i indkomsten fra sine licensprodukter.

Jesper Valentin Holm, adm. direktør i Agillic. | Foto: PR/Agillic

Hos danske Agillic er der tilfredshed med selskabets udvikling i det første kvartalsregnskab efter børsnoteringen i marts i år. For selvom bundlinjen lyder på minus, så stiger omsætningen og selskabets ARR (årligt tilbagevendende omsætning) sammenlignet med samme periode sidste år.

Omsætningen for årets første kvartal lander dermed på 9,7 mio. kr. mod 4,6 mio. kr. året før, mens ARR i samme periode stiger til 35 mio. kr. mod 23,2 i 2017. Ved udgangen af 2017 var ARR steget til 33,2 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Pensam sætter strøm Edlund-system efter årelangt tilløb

Med godt fire års forsinkelse tager Pensam i næste uge hul på et nyt it-kernesystem, der er udviklet som en standardløsning, der kan bredes ud til andre selskaber. For leverandøren af den nye løsning markerer det et strategisk retningsskifte.

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs