ITWatch

Nynoterede Agillic øger omsætningen i første kvartal

Det danske it-selskab Agillic, som blev børsnoteret i marts, kan i første kvartalsregnskab sætte kryds ud for ambitionerne om vækst. Selskabet hæver omsætningen og kan samtidig notere en stigning i indkomsten fra sine licensprodukter.

Jesper Valentin Holm, adm. direktør i Agillic. | Foto: PR/Agillic

Hos danske Agillic er der tilfredshed med selskabets udvikling i det første kvartalsregnskab efter børsnoteringen i marts i år. For selvom bundlinjen lyder på minus, så stiger omsætningen og selskabets ARR (årligt tilbagevendende omsætning) sammenlignet med samme periode sidste år.

Omsætningen for årets første kvartal lander dermed på 9,7 mio. kr. mod 4,6 mio. kr. året før, mens ARR i samme periode stiger til 35 mio. kr. mod 23,2 i 2017. Ved udgangen af 2017 var ARR steget til 33,2 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs