ITWatch

Ominto risikerer atter at blive afnoteret på børsen i New York

Nasdaq i New York truer med at smide det danskstiftede it-selskab ud af børsen.

Foto: Nasdaq

5. marts lyder deadline på for it-selskabet Ominto, hvis det vil forblive noteret på Nasdaq-børsen i New York. Det skriver Børsen.

Hvis ikke selskabet senest den dato fremlægger en plan for overholdelsen af reglerne for bl.a. regnskabsaflæggelse, risikerer Ominto at blive afnoteret.

Det er anden gang på fire måneder, at it-selskabet må udsende en børsmeddelelse omkring truslen om en afnotering. Dengang handlede problemet om Omintos regnskab for tredje kvartal.

"Det er yderst frustrerende, at der er så meget rod i et selskab, som er noteret på en stor børs som Nasdaq. Det er svært at forestille sig, at selskabet kan blive ved med kun at få advarsler," udtaler en anonym investor i selskabet til Børsen.

Danske Michael Brudevold Hansen er stifter, adm. direktør og storaktionær i Ominto, der blev noteret på børsen i New York i marts sidste år.

Ominto giver dyre millionlån til opkøbt selskab 

Rod i regnskaberne for Ominto 

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs