ITWatch

Schultz-direktør: Min drivkraft har ændret sig med alderen

Da Simon Svarrer, adm. direktør i Schultz, var yngre, var det hans egne ambitioner, der var i fokus. I dag er hans drivkraft at arbejde for et større formål. En ambition, han mener, han får indfriet i it-virksomheden.

Simon Svarrer er adm. direktør i Schultz. | Foto: PR/Schultz

Simon Svarrer, der er adm. direktør i it-virksomheden Schultz og tidligere medejer af Traen, ser sit virke i Schultz som mere end blot et arbejde.  

"Kombinationen af virksomhedens historie og dens fokus på at levere effektiv og intelligent it til samfundet giver mit arbejde en dybere mening," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

3 har kurs mod 1,5 mio. kunder

Teleselskabet 3 og datterselskabet Oister kom ud af fjerde kvartal med med omsætningsfremgang og kundetilvækst. (Opdateres)

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs