ITWatch

Styrelse udpeger ny it-leverandør til lov-system

It-leverandøren Schultz skal fremover stå for drift og udvikling af it-systemer for Civilstyrelsen.

Nina Koch, direktør i Civilstyrelsen, og Simon Svarrer, adm. direktør i Schultz, giver hånd på aftalen. | Foto: PR

Med lov skal land bygges, og en grundpille i den sammenhæng er it-systemet Lex Dania.

Alle danske love – med undtagelse af finansloven – bliver således produceret med it-systemet.

Fremover bliver det it-leverandøren Schultz, der får til opgave at stå for drift, vedligehold og udvikling af Lex Dania. Det oplyser Civilstyrelsen, som ligger under Justitsministeriet, i en pressemeddelelse.

Udover hvervet med Lex Dania får Schultz til opgave at modernisere hjemmesiden retsinformation.dk, udvikle en ny brugergrænseflade til lovtidende.dk og give Statstidende, der informerer borgere, virksomheder eller offentlige myndigheder om lovpligtig information, et teknisk løft.

"Kombinationen af vores faglighed og IT-kompetencer er ret unik, og det er i høj grad med til at understøtte vores leverancekultur. Vi sætter en ære i at levere til aftalt tid, i aftalt kvalitet og til aftalt pris," udtaler adm. direktør i Schultz, Simon Svarrer, i pressemeddelelsen.

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs