ITWatch

Mark Zuckerberg er blevet 98 mia kr rigere på et år

Det er stadig Bill Gates, der er mest ved muffen, men Facebook-boss Mark Zuckerberg nærmer sig, viser ny opgørelse over de rigeste i USA.

Foto: /ritzau/AP/Eric Risberg/

268 mio. kr. tjent på en dag er de færreste forundt. Men Facebooks stifter og direktør Mark Zuckerberg kunne hver morgen de seneste år vågne op til lyden af en ny, kvart milliard, plus det løse.

I løbet af det seneste år er hans formue nemlig samlet set steget med hele 98 mia. kr., viser en ny opgørelse fra magasinet Forbes, der har tradition for at måle og veje og rangordne de rigeste i verden. Den seneste liste rummer de 400 rigeste amerikanere, og her lander Mark Zuckerberg med sit pæne spring opad på en samlet fjerdeplads med en formue på knap 450 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs