ITWatch

Kommunikationsdirektør stopper i KMD

Kommunikations- og marketingdirektør Morten Langager tager afsked med KMD ved årsskiftet. Kommunikations- og marketingområdet kommer fremover til at ligge under den nye direktør Betina Hagerup.

PR/KMD
Foto: PR/KMD

Efter syv år i KMD stopper Morten Langager på posten som kommunikations- og marketingdirektør. Det sker ved årets udgang.

"Det er altid med vemod, når man træffer sådanne beslutninger. Ikke mindst, når man som jeg, holder virkelig meget af virksomheden og de mange dygtige kollegaer. Det har været et privilegium at have ansvaret for kommunikation, marketing, CSR, public affairs og sponsorater i landets største it-virksomhed," lyder det i et skriftligt svar fra Morten Langager.

Han fastslår, at han selv har truffet beslutningen, og tiden er moden til nye udfordringer.

"Der spekuleres ofte i årsager, når sådanne valg træffes, så lad mig blot understrege, at det intet drama ligger bag og beslutningen er min egen. Det er vigtigt for mig, at sikre en god overgang, og jeg har derfor aftalt med min chef, Eva, at jeg først stopper sidst på året," skriver Morten Langager.

Fremover overtager Betina Hagerup opgaverne, som hidtil har ligget under Morten Langager. Hun tiltræder 1. november som executive vice president med det øverste ansvar for forretningsudvikling, strategi, teknologi og kommunikation i det offentlige.

Topchef Eva Berneke fastslår, at hun ærgrer over afskeden med Morten Langager.

"Det er ingen hemmelighed, at jeg meget gerne havde set, at Morten blev i KMD og fortsatte sin indsats," udtaler Eva Berneke, der samtidig anerkender hans indsats på kommunikations- og marketingsområdet.

"Det er sket med indsigt og entusiasme – både i stormvejr og solskin – og selv om jeg er ked af beslutningen, er jeg glad for, at Morten bliver året ud til det nye setup er på plads," udtaler Eva Berneke i forbindelse med Morten Langers beslutning.

KMD henter ny direktør i Erhvervsstyrelsen

KMD på udkig efter opkøb og partnerskaber i Sverige og Norge

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger