ITWatch

KMD henter ny direktør i Erhvervsstyrelsen

KMD henter direktør, der skal fokusere på det offentlige marked. Direktøren er hentet fra Erhvervsstyrelsen.

KMD henter nu en ny direktør fra Erhvervsstyrelsen. Ind kommer Betina Hagerup, der kommer med mange års erfaring med offentlige digitaliseringsprojekter i Erhvervsstyrelsen.

"Vi har i KMD den klare ambition, at vi ønsker at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når det gælder om at sikre en stærk sammenhæng i it-systemerne på tværs af den offentlige sektor i Danmark. Jeg er derfor rigtig glad for, at Betina Hagerup har sagt ja til at blive en del af vores øverste ledelsesteam. Betina har med sin baggrund i bl.a. Erhvervsstyrelsen stor indsigt i ikke bare offentlig, men også privat digitalisering, siger Eva Berneke, adm. direktør i KMD.

"Betina kommer med en meget stor viden om store digitaliseringsprojekter som kombineret med vores egen indsigt vil give os mulighed for at styrke rådgivningen af vores kunder. Det er en kerneværdi for KMD, at vi er med til at udvikle og levere den kritiske digitale infrastruktur - både til det offentlige og til virksomheder," lyder det videre.

Betina Hagerup bliver en del af ledergruppen og får titlen af Executive Vice President med det øverste ansvar for forretningsudvikling, strategi, teknologi og kommunikation i det offentlige.

"Jeg glæder mig meget til opgaven. KMD skal også i fremtiden spille en afgørende rolle i digitaliseringen af den offentlige sektor. Jeg kender KMD godt udefra, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle forretningen, forbedre leverancen og sikre en bedre kundeoplevelse, siger Betina Hagerup i meddelelsen.

Hun starter i KMD den 1. november. 

Digitaliseringsstyrelsen har fået ny topchef

Queue-it henter fornyede kræfter til marketing 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs