ITWatch

Ny formand for Rådet for Digital Sikkerhed

It-sikkerhedschef skal sidde for bordenden i Rådet for Digital Sikkerhed, efter tidligere formand flyttede til Bruxelles.

Foto: Colourbox

It-sikkerhedschef Henning Mortensen fra håndværkerbutikken Brdr. A&O Johansen bliver ny formand for Rådet for Digital Sikkerhed.

Det skriver Computerworld.

Henning Mortensen blev valgt til posten ved en ekstraordinær generalforsamling 1. august og afløser Rasmus Theede, der har fået job i Bruxelles og derfor forlader formandsposten og sin stilling i DXC Technologys.

"Jeg ønsker at forsætte den linje, som er blevet lagt gennem de seneste år, hvor Rådet deltager i den brede politiske debat og hjælper med at skabe værktøjer og rådgivningsmateriale, som kan anvendes af borgere, virksomheder og myndigheder. I efteråret vil Rådet især have fokus på persondataforordningen, som fylder rigtig meget for alle sikkerhedsprofessionelle i disse år," lyder det fra Henning Mortensen ifølge Computerworld.

Politikere vil undersøge strafmuligheder for offentligt datasjusk

Sikkerhedschefen stopper hos DXC Technology - skifter til Bruxelles 

Mere fra ITWatch

Dixa snupper Relatel-chef

Efter halvandet år på meddelte Relatel-chef Casper Bøyesen i går sin afgang fra Nuuday-virksomheden for at gå til Dixa.

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs