ITWatch

Ny formand for Rådet for Digital Sikkerhed

It-sikkerhedschef skal sidde for bordenden i Rådet for Digital Sikkerhed, efter tidligere formand flyttede til Bruxelles.

Foto: Colourbox

It-sikkerhedschef Henning Mortensen fra håndværkerbutikken Brdr. A&O Johansen bliver ny formand for Rådet for Digital Sikkerhed.

Det skriver Computerworld.

Henning Mortensen blev valgt til posten ved en ekstraordinær generalforsamling 1. august og afløser Rasmus Theede, der har fået job i Bruxelles og derfor forlader formandsposten og sin stilling i DXC Technologys.

"Jeg ønsker at forsætte den linje, som er blevet lagt gennem de seneste år, hvor Rådet deltager i den brede politiske debat og hjælper med at skabe værktøjer og rådgivningsmateriale, som kan anvendes af borgere, virksomheder og myndigheder. I efteråret vil Rådet især have fokus på persondataforordningen, som fylder rigtig meget for alle sikkerhedsprofessionelle i disse år," lyder det fra Henning Mortensen ifølge Computerworld.

Politikere vil undersøge strafmuligheder for offentligt datasjusk

Sikkerhedschefen stopper hos DXC Technology - skifter til Bruxelles 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs