Sikkerhedschefen stopper hos DXC Technology - skifter til Bruxelles

Efter blot halvandet år på posten stopper DXC Technologys nordiske sikkerhedsansvarlige på posten. Han skal fremover repræsentere it- og tech-branchens store spillere i Europa.
Administrende direktør i DXC Technologys International, Mike Lawrie, skal finde en ny sikkerhedschef til det nordiske marked. | Foto: PR/DXC Technology
Administrende direktør i DXC Technologys International, Mike Lawrie, skal finde en ny sikkerhedschef til det nordiske marked. | Foto: PR/DXC Technology

Rasmus Theede stopper som sikkerhedsansvarlig hos DXC Technologys (tidligere CSC) efter godt et års ansættelse og skal fremover repræsentere virksomheder som Google, Apple og Microsoft hos brancheorganisationen Digitaleurope. Det skriver Computerworld.

Rasmus Theede er desuden nuværende formand for Rådet for Digital Sikkerhed, og jobbet i Bruxelles omfatter derfor en lang række lignende opgaver blot på europæisk niveau frem for nationalt. Hvorvidt han kan fortsætte som formand i den danske brancheorganisation, er dog endnu ikke bestemt.

"Jeg har meldt ud, at jeg gerne fortsætter, hvis vi kan få det til at fungere, men der er en del, der skal på plads. Vi får afklaring på det i løbet af næste uge," siger han til Computerworld.

Rasmus Theede har tidligere arbejdet med it-sikkerhed hos både KMD, Maersk og NNIT.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også