ITWatch

Sikkerhedschefen stopper hos DXC Technology - skifter til Bruxelles

Efter blot halvandet år på posten stopper DXC Technologys nordiske sikkerhedsansvarlige på posten. Han skal fremover repræsentere it- og tech-branchens store spillere i Europa.

Administrende direktør i DXC Technologys International, Mike Lawrie, skal finde en ny sikkerhedschef til det nordiske marked. | Foto: PR/DXC Technology

Rasmus Theede stopper som sikkerhedsansvarlig hos DXC Technologys (tidligere CSC) efter godt et års ansættelse og skal fremover repræsentere virksomheder som Google, Apple og Microsoft hos brancheorganisationen Digitaleurope. Det skriver Computerworld.

Rasmus Theede er desuden nuværende formand for Rådet for Digital Sikkerhed, og jobbet i Bruxelles omfatter derfor en lang række lignende opgaver blot på europæisk niveau frem for nationalt. Hvorvidt han kan fortsætte som formand i den danske brancheorganisation, er dog endnu ikke bestemt.

"Jeg har meldt ud, at jeg gerne fortsætter, hvis vi kan få det til at fungere, men der er en del, der skal på plads. Vi får afklaring på det i løbet af næste uge," siger han til Computerworld.

Rasmus Theede har tidligere arbejdet med it-sikkerhed hos både KMD, Maersk og NNIT.

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs