ITWatch

Sikkerhedschefen stopper hos DXC Technology - skifter til Bruxelles

Efter blot halvandet år på posten stopper DXC Technologys nordiske sikkerhedsansvarlige på posten. Han skal fremover repræsentere it- og tech-branchens store spillere i Europa.

Administrende direktør i DXC Technologys International, Mike Lawrie, skal finde en ny sikkerhedschef til det nordiske marked. | Foto: PR/DXC Technology

Rasmus Theede stopper som sikkerhedsansvarlig hos DXC Technologys (tidligere CSC) efter godt et års ansættelse og skal fremover repræsentere virksomheder som Google, Apple og Microsoft hos brancheorganisationen Digitaleurope. Det skriver Computerworld.

Rasmus Theede er desuden nuværende formand for Rådet for Digital Sikkerhed, og jobbet i Bruxelles omfatter derfor en lang række lignende opgaver blot på europæisk niveau frem for nationalt. Hvorvidt han kan fortsætte som formand i den danske brancheorganisation, er dog endnu ikke bestemt.

"Jeg har meldt ud, at jeg gerne fortsætter, hvis vi kan få det til at fungere, men der er en del, der skal på plads. Vi får afklaring på det i løbet af næste uge," siger han til Computerworld.

Rasmus Theede har tidligere arbejdet med it-sikkerhed hos både KMD, Maersk og NNIT.

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs