ITWatch

Accelerace henter manager fra Sealand Capital

Forretningsudviklingerne hos Accelerace udvider og ansætter tidligere investment manager hos Sealand Capital som ny forretningsudvikler og investor.

Søren Ammundsen | Foto: PR/Accelerace

Danske Accelerace har ansat Søren Ammundsen som ny forretningsudvikler og investor.

Han kommer fra en stilling som investment manager hos Sealand Capital Søren Ammundsen, men Søren Ammundsen skal hos Accelerace, der definerer sig selv som en "seed-accelerator", bruge sin erfaring fra kapitalfondsverdenen til at spotte og træne lovende iværksættervirksomheder inden for teknologisektoren. Han bliver i kraft sin nye stilling samtidig en del af det nationale Scale-up Denmark-iværksætterinitiativ

Søren Ammundsen er uddannet i strategi, organisation og ledelse fra CBS i 2001, og har en karriere som serieiværksætter, mentor og investor bag sig.

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs