TDC-direktør bliver bestyrelsesformand i it-selskab

Jens Aaløse, der er koncerndirektør i TDC, sætter sig for bordenden i bestyrelse for it-selskab med fokus på bilforhandlere.
Jens Aaløse | Foto: PR
Jens Aaløse | Foto: PR

TDC's koncerndirektør Jens Aaløse træder ind i it-selskabet Omnicars bestyrelse. Selskabet står bag en digitalløsning til bilforhandlere, hvor bilforhandlerne kan strukturere kontakten til kunderne, ligesom systemet også kan give bilforhandlere en løsning, hvor de kan beregne og sælge eksempelvis serviceaftaler.

"Jeg er ikke i tvivl om, at OmniCar bliver et af de nye selskaber, som vi kommer til at tale om som et af eksemplerne på, hvordan teknologien i den rigtige form kan blive en game-changer. Der vil blive en tid i bilbranchen før og efter Omnicar. Det her selskab har ganske enkelt nogle rigtige store muligheder," udtaler Jens Aaløse i en pressemeddelelse.

Han peger på, at bilforhandlerne i dag ikke tjener alverden på at sælge biler. Derfor har det stor betydning for forhandlerne, at de kan styre og prissætte salget, der kan etableres rundt omkring de traditionelle bilsalg. Det gælder for eksempel serviceaftaler.

"Og her kan jeg bare konstatere, at Omnicar har ramt helt rigtig," siger Jens Aaløse videre i meddelelsen.

Han mener desuden, at Omnicar har internationalt potentiale. Selskabet blev etableret i København i 2008.

Foruden sin nye post i Omnicar er TDC-koncerndirektøren også bestyrelsesmedlem i Topdanmark, FDM Travel og Ecosys. Derudover sidder han også i Dansk Erhvervs forretningsudvalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også