ITWatch

Simcorp udnævner ny chef for det asiatiske marked

Det danske it-selskab har ansat en ny direktør, som skal styrke Simcorps tilstedeværelse på det asiatiske marked.

Simcorp har fundet en ny chef for de asiatiske amrkeder. | Foto: PR/Simcorp

Nye ledelseskræfter skal styrke Simcorps forretning i den såkaldte Asia Pacific-region. Derfor har it-selskabet ansat Oliver Johnson som ny managing director for regionen. Det oplyser Simcorp i en pressemeddelelse.

Den nye chef for de asiatiske markeder får base i Singapore og vil fremover referere til Simcorps vice president for EMEA og Asien, Jochen Müller.

"Jeg er glad for at byde en af Olivers kaliber velkommen til Simcorps Asien-team. Olivers væld af erfaringer fra branchen vil hjælpe os med at opretholde vores høje kvalitet på kundeservice og tiltrække nye kunder, da vi fortsat investerer i regionen som en del af vores ”Vision 2020”-mål," udtaler Jochen Müller i pressemeddelelsen.

Oliver Johnson kommer fra en stilling som managing director for Efront Singapore. Han overtager jobbet fra Nick Quin, der tidligere på året trådte tilbage efter en mangeårig karriere i Simcorp.

Simcorp melder alt udsolgt på konsulentforretningen 

Simcorp vokser markant i første kvartal 

Mere fra ITWatch

Wingmen Solutions opkøber dansk virksomhed

Infrastruktur-selskabet Wingmen Solutions laver nu sit første opkøb efter at være blevet en del af nyt europæisk netværk sammen med hollandske Avit Group og investeringsfonden Quadrum Capital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs