ITWatch

Iværksætter: It-branchen falder én naturlig, når man er vokset op foran en computerskærm

ITWatch sætter fokus på interessante profiler i it-branchen og på, hvorfor det lige præcis var her, de endte med at gøre karriere. For nogle et bevidst valg, for andre en tilfældighed. I dag svarer Kristian Larsen, der er medstifter af PL og Partners, der startede i en garage for to år siden og i dag høster anerkendelse af Facebook.

Kristian Larsen, der er medstifter af PL og Partners | Foto: PR

Hvilken karrierevej så du for dig selv som ung?

"Jeg tror altid, at jeg har haft en drøm om at arbejde med teknologi – men der var intet, der var planlagt. Jeg var allerede fra barnsben dybt fascineret af ny teknologi, og da jeg fik min første computer, blev jeg hurtigt opslugt af den nye verden, som computere bragte med sig. I en kort periode troede jeg, at jeg skulle arbejde i en bank. Det var mere, fordi jeg ikke havde den fjerneste idé om, hvad jeg egentligt ønskede at komme i gang med."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs