Global Connect forstærker fokus på it-sikkerhed med to nye chefer

Global Connect styrker sit fokus på it-sikkerhed som forretningsområde med to nye chefer fra TDC. De skal stå for opbygning og salg af sikkerhedsløsninger.
Foto: PR/Global Connect
Foto: PR/Global Connect

Hver dag bliver massevis af danske virksomheder udsat for angreb på deres it-systemer, og online trusler er kommet højt på dagsordenen i erhvervslivet.

Med ansættelsen af to nye chefer vil Global Connect styrke selskabets fokus på it-sikkerhed som forretningsområde. Carsten Hvid Challet er ny vice president for Outsourcing Services & Security, mens Kim Skov Nielsen får titlen som Head of Security hos Global Connect. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

De to får ansvaret for at videreudvikle Global Connects løsninger inden for it-sikkerhed. Som ejer af fibernet og datacentre kan man tilbyde kunderne lukkede og sikre netværk, lyder det fra selskabet.

"Global Connect er en virksomhed med et stort potentiale og gode produkter og services, som bliver særligt spændende, når de kombineres. Jeg glæder mig til at starte en helt ny it-sikkerhedsenhed op og give Global Connect mulighed for at hjælpe kunderne med at styrke infrastrukturen hele vejen rundt. Det er unikt, at vi nu kan tilbyde effektive it-sikkerhedsløsninger sammen med fibernet, hosting og outsourcing," siger Carsten Hvid Challet, der bl.a. får ansvaret for at opbygge den nye forretningsenhed inden for it-sikkerhed.

Han kommer fra en stilling som senior director hos TDC og har tidligere beskæftiget sig med it-sikkerhed i Danmarks Nationalbank og Netdesign.

Kim Skov Nielsen bliver chef for en ny forretningsenhed i Global Connect. Her får han ansvaret for salget af it-sikkerhedsløsninger. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør i TDC Sikkerhed og har tidligere arbejdet med it-sikkerhed i Nets, SEC Datacom og Logpoint.

Global Connect, der i december blev opkøbt af kapitalfonden EQT, præsenterede for nyligt et årsregnskab for 2016 med fremgang i både omsætning og indtjening.

Resultatet efter skat lød på 38 mio. kr., hvilket er en stigning på fire mio. kr. sammenlignet med 2015, mens omsætningen i 2016 steg med 70 mio. kr. til 607 mio. kr. Driftsresultatet (ebitda) voksede med 25 mio. kr. og landede på 230 mio. kr.

Global Connect: Vi runder en mia. i omsætning om tre år 

Global Connect afleverer solidt årsregnskab 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også