ITWatch

Stærke navne ind i bestyrelsen hos Global Connect

I forlængelse af ejerskiftet i Global Connect er bestyrelsen i netselskabet erstattet af helt nye folk. Stifter Niels Zibrandtsen, der fortsat er en del af ejerkredsen, er nu ude.

Foto: PR/Global Connect

Kapitalfonden EQT har sat sit eget hold ind i bestyrelsen hos netselskabet Global Connect. Det betyder, at stifteren af selskabet Niels Zibrandtsen, der dog fortsat er storaktionær, ikke længere er en del af ledelsen.

Formandsposten er nu i stedet overtaget af nordmanden Per Morten Torvildsen. Thorvildsen er teknologidirektør hos det norske bredbåndsselskab Broadnet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

3 har kurs mod 1,5 mio. kunder

Teleselskabet 3 og datterselskabet Oister kom ud af fjerde kvartal med med omsætningsfremgang og kundetilvækst. (Opdateres)

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs