ITWatch

Globeteam udvider ledelsen for at sikre vækst

Globeteams ambitiøse vækstplaner kræver en styrkelse af ledelsen. Medstifter og direktør for Globeteam Claus Moldow får nyt ansvarsområde.

Globeteams mål om at fordoble omsætningen frem mod 2025 kræver flere folk i ledelsen, fortæller adm. direktør Claus Moldow. | Foto: Globeteam / PR

”Vi skal fordoble virksomheden – mindst – frem mod 2025. Det er vores ambition.” Sådan sagde Claus Moldow, medstifter og direktør for Globeteam, tidligere på sommeren til ITWatch om virksomhedens nye målsætninger.

Det svarer til, at 2021-omsætningen på 325 mio. kr. skal op på omkring 800 mio. kr. Som en konsekvens af det udvider Globeteam nu ledelsen med to profiler. Den har hidtil blot bestået af Claus Moldow og projektdirektør Morten Strunge Nielsen samt selskabets teamansvarlige for finans og marketing.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs