ITWatch

Globeteam-stifter: I slipper ikke for mig

Claus Moldow ser sig selv som central i Globeteam fremover hele vejen gennem den kommende vækstplan, men topledelsen skal styrkes, siger han.

Foto: PR

Claus Moldow har planer om, at lede Globeteam hele vejen igennem den betydelige vækstplan, selskabet har lagt, siger han.

Selskabet skal mere end fordobles fra nu 325 mio. i omsætning til op imod 800 mio. kroner i 2025 og han vil som medstifter af selskabet med hele vejen.

”Jeg har været med til at stifte Globeteam og det er som et barn for mig. Så jeg har ikke andre planer. Man kan sige, at I slipper ikke for mig.”

Men han ser det som helt oplagt, at topledelsen i selskabet styrkes. Senest har man forfremmet Christoffer Sørensen til finansdirektør og det at Norvestor er kommet ombord som medejer, styrker også selskabet, siger han.

”Så jeg har bestemt planer om, at blive siddende i selskabet som direktør hele vejen igennem.”

Hvordan agerer jeres nye ejere?

”De yder støtte og sparring og det er meget værdifuldt. De har utroligt meget at byde ind med.”

Hvad er det de skal hjælpe med?

”Det er ikke mindst opkøb. Vi går efter danske og norske spillere, som vi kan indlemme og det har de stor erfaring med, så der venter jeg, at de kan bidrage med god støtte.”

Vi ser, at der er flere af dine konkurrenter, der bliver købt op. Øger det presset på jer?

”Nej, det syntes jeg faktisk ikke at det gør. Men vi kan mærke, at markedet generelt er blevet hårdere,” siger Claus Moldow.

”Vi har foretaget et mindre opkøb indtil videre med AM Consulting. Vi skal lære at integrere virksomheder i Globeteam godt og det skal vores nye ejer bidrage til. Samtidig skal vi etablere nye teams internt i selskabet som sammenlagt skal bringe os frem mod vores mål.”

Globeteam vil fordoble virksomheden trods tilbagegang i 2021

Globeteam foretager opkøb

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs