ITWatch

Dansk edtech-selskab skifter ud på chefposten

Konsulenthuset Key2Know har fået ny topchef i form af et særdeles velkendt ansigt i edtech-selskabet.

Bo Sejer Frandsen | Foto: Gorm Olesen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Bo Sejer Frandsen har fra dags dato overtaget posten som adm. direktør for edtech-selskabet Key2Know. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Han afløser Svend Hansen, der dog fortsætter i Key2Know frem til nytår.

På trods af at Bo Sejer Frandsen er ny på posten, er hans kendskab til selskabet særdeles indgående. Han er medstifter af Key2Know og har siden 2009 bestredet formandsposten.

"Det er lidt ligesom at komme hjem igen – at vende tilbage til den virksomhed, jeg har været med til at stifte. Vi vil i de næste par år videreudvikle Key2know med nye ydelser og produkter og dermed konsolidere Key2Knows stærke position i markedet. Det bliver en spændende udfordring," udtaler Bo Sejer Frandsen i meddelelsen.

Han forlader formandsposten i Key2Know. Den bliver nu overtaget af Svend Hansen, der stopper som adm. direktør efter eget ønske.

"Det har ikke været nogen let beslutning, men det er på tide at drosle ned og få lidt mere tid med familien og til fritidsinteresser. Vi mærker behovet for digital læring eksploderer nu her efter corona-tiden. Jeg er glad for, at Bo sagde ja til at tage over og sammen med medarbejderne fortsætte udviklingen af Key2Know i de kommende år," udtaler Svend Hansen.

Som konsulenthus er Key2Know specialiseret inden for digitale læringsløsninger målrettet private virksomheder og offentlige organisationer i Danmark og internationalt.

Selskabet beskæftiger ca. 30 medarbejdere i København, Aarhus og Hyderabad i Indien.

EdTech-virksomhed skal finde ny direktør 

En af Silicon Valleys tunge drenge har kastet sin kærlighed på dansk it-selskab 

Mere fra ITWatch

Implement henter tidligere Accenture-chef

Konsulenthuset Implement henter tidligere topchef for det offentlige i Accenture ind, hvor han vender tilbage til et dansk selskab efter 20 år hos internationale spillere.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs