ITWatch

Rikke Laursen endte tilfældigt i it-branchen: Efter 27 år i KMD var det tid til noget nyt

MIN KARRIEREVEJ: Rikke Laursen skulle egentligt have være revisor. Men da hendes far døde, besluttede hun sig for at sætte studiet på pause og kaste sig ud i noget mere håndgribeligt. Hun fik en elevplads, i hvad der dengang hed Kommunedata, og i dag kan hun skrive 27 år i KMD på CV'et.

Rikke Laursen er i dag Business Development Manager i it-selskabet Komplex IT, efter hun i primo 2020 stoppede i KMD. | Foto: PR

Selvom man har en karrierevej som revisor lagt klar foran sig, kan man aldrig vide sig sikker på, hvilke muligheder der byder sig for en.

Netop dette kunne den økonomistuderende Rikke Laursen sande, da en elevplads i it-selskabet Kommunedata, der senere hen blev til KMD, blev startskuddet til en lang karriere i it-branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs