ITWatch

Tech-iværksætter: "Jeg har aldrig tænkt i karriere – jeg har tænkt i projekter"

MIN KARRIEREVEJ: Tech-iværksætter Magnus Stawicki Blak har altid været drevet af at finde løsninger og at bygge noget selv. Han kommer nemlig fra en søskendeflok på fem, og når man gør dét, så er det ikke altid, at mor og far kan ordne alt for en. Hvis man får en idé, må man "sgu selv rykke på det", fortæller han til ITWatch.

Foto: Duuoo/PR

Selvom Magnus Stawicki Blak har en uddannelse inden for sprog og kultur, har teknologi altid spillet en stor rolle i hans karrierevej.

I 2001 stiftede han Nordeuropas største netcafé, og i 2004 stiftede han videoovervågningsfirmaet Camvision. Men det var først i 2016, at han for alvor trådte ind i tech-verdenen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs