ITWatch

Hesehus-chef har to startups og 19 år som direktør på CV'et: Jeg er overhovedet ikke iværksættertypen

MIN KARRIEREVEJ: Lars Hedal har siden 2002 været i spidsen for det fynske it-selskab Hesehus, selvom han som studerende ikke drømte om en karriere i it-branchen. Undervejs i hans studie blev han marketingchef i hans kammerats it-startupvirksomhed, og et par år senere fik Lars Hedal selv muligheden for at starte en it-virksomhed. "Jeg ville fortryde det, hvis ikke jeg fik prøvet det af," fortæller han til ITWatch

Lars Hedal har været direktør i Hesehus lige siden han var med til at stifte selskabet i 2002 | Foto: Hesehus/PR

Da Lars Hedal læste international markedsføring på Syddansk Universitet, havde han en klar forestilling om, at han skulle ind og arbejde for en stor og spændende virksomhed som Lego.

Men som 24-årig stod han overfor muligheden for at blive marketingchef for en nyopstartet it-virksomhed, som Mærsk netop havde investeret i. Og det kunne han simpelthen ikke sige nej til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs