ITWatch

Fra aktuar til it-iværksætter: Det er ret usædvanligt

MIN KARRIEREVEJ: Signe Amdi Holms karrierevej startede klassisk i aktuarverdenen med matematikken i højsædet. Alligevel har it altid været en naturlig del af hendes hverdag, så da hun stiftede sit eget softwareselskab i 2016, var det et "naturligt skifte" fortæller hun til ITWatch.

Signe Amdi Holm stiftede Datasolvr i 2016, og er i dag direktør i selskabet | Foto: Datasolvr/PR

Signe Amdi Holm har altid interesseret sig for teknologi. Men hun havde mere mere flair for matematik end kodning, så det blev aldrig til den store karriere som softwareudvikler.

I stedet uddannede hun sig som aktuar, hvor hun i en årrække brugte sine matematiske færdigheder som forsikringsmatematiker. Men Signe Holm har altid været nysgerrig, og bliver drevet af at lave forskellige ting.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Storbritannien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Fibia ruller ind i Vordingborg

Internetudbyderen har et mål om at tilbyde internet til andelshaverne i de to virksomheder, der ejer Fibia, inden udgangen af 2023. Nu graver de kabler ned i Vordingborg.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs