ITWatch

Jura var vejen ind i it-branchen: Der er store muligheder for at kunne gøre en forskel

MIN KARRIEREVEJ: Med en juridisk uddannelsesbaggrund lå det ikke lige til højrebenet, at Julie Suhr skulle havne i it-branchen. Men hun faldt for mulighederne for at gøre en forskel, der er i branchen. "Det er mere afgørende for mig, om jeg skaber værdi, fremfor hvad jeg får i løn," fortæller hun til ITWatch.

Julie Suhr er medstifter og CEO i Complyon, der hjælper virksomheder med GDPR-lovgivningen | Foto: Complyon/PR

At Julie Suhr skulle ende i it-branchen, var lidt tilfældigt. I kølvandet på finanskrisen færdiggjorde hun sin uddannelse som cand.merc.jur og havnede tilfældigvis i en afdeling i Deloitte, der rådgav om it-sikkerhed.

Selvom hun i flere gange overvejede at kaste håndklædet i ringen og skifte branche, såp blev hun alligevel hængende og er i dag medstifter og direktør i it-selskabet Complyon, hvor hun hjælper store virksomheder med at holde styr på GDPR-lovgivningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs