ITWatch

Jura var vejen ind i it-branchen: Der er store muligheder for at kunne gøre en forskel

MIN KARRIEREVEJ: Med en juridisk uddannelsesbaggrund lå det ikke lige til højrebenet, at Julie Suhr skulle havne i it-branchen. Men hun faldt for mulighederne for at gøre en forskel, der er i branchen. "Det er mere afgørende for mig, om jeg skaber værdi, fremfor hvad jeg får i løn," fortæller hun til ITWatch.

Julie Suhr er medstifter og CEO i Complyon, der hjælper virksomheder med GDPR-lovgivningen | Foto: Complyon/PR

At Julie Suhr skulle ende i it-branchen, var lidt tilfældigt. I kølvandet på finanskrisen færdiggjorde hun sin uddannelse som cand.merc.jur og havnede tilfældigvis i en afdeling i Deloitte, der rådgav om it-sikkerhed.

Selvom hun i flere gange overvejede at kaste håndklædet i ringen og skifte branche, såp blev hun alligevel hængende og er i dag medstifter og direktør i it-selskabet Complyon, hvor hun hjælper store virksomheder med at holde styr på GDPR-lovgivningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Anja Monrad får ny topstilling i Dell

Fremover skal danske Anja Monrad stå i spidsen for Dells forretning i Vesteuropa. Hun kommer fra en stilling som direktør for Øst- og Centraleuropa i samme selskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs