ITWatch

IBM får ny finansdirektør i Danmark

IBM Danmark har udnævnt ny CFO, der har mere end 35 års erfaring fra it-selskabet og fremadrettet skal hjælpe med at tiltrække investeringer og projekter til Danmark.

Foto: IBM/PR

Frank Bøje Andersen er ny finansdirektør i IBM Danmark.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til ITWatch.

Han overtager stillingen efter Leif Breum, der netop er udnævnt til CFO for IBM Global Business Services Nordic, der er IBM's konsulentforretning.

Frank Bøje Andersen har været hos IBM i mere end 35 år, og han har ad flere omgange været udstationeret på en række internationale opgaver i Paris, Stockholm og på hovedkontoret i Armonk i USA. Han var derfor den oplagte kandidat til posten, lyder det.

"Franks kendskab til det globale IBM gør ham til et stort aktiv for IBM Danmark. Særligt Franks gode kontakter ind i IBM's hovedsæde kan være med til at skabe en direkte adgang for os til at fremlægge og diskutere fremtidige investeringer," siger Henrik Bodskov, adm. direktør i IBM Danmark.

"Tidligere har vi eksempelvis haft succes med at skaffe både IBM Cloud Garage og Client Innovation Center til Danmark i konkurrence med andre dele af IBM. De to innovationscentre har allerede assisteret mange danske virksomheder med at udvikle nye produkter og services, men IBM har flere spændende projekter, som vi også gerne så blive placeret her hos os til gavn for vores kunder."

Med mine mange års erfaring fra internationale projekter i IBM-regi håber jeg at kunne bidrage positivt til forretningen herhjemme.

Frank Bøje Andersen, CFO, IBM Danmark

Frank Bøje Andersen vil blandt andet få en hovedrolle i forhold til at tiltrække investeringer og projekter til Danmark gennem sine stærke forbindelser til IBM’s hovedsæde og nøglepersoner rundt omkring i organisationen, lyder det fra IBM.

Hovedpersonen selv glæder sig til at påtage sig sin ny rolle.

"Jeg er glad for at have fået tildelt den vigtige rolle som CFO i en af Danmarks største it-virksomheder," siger Frank Bøje Andersen.

"Med mine mange års erfaring fra internationale projekter i IBM-regi håber jeg at kunne bidrage positivt til forretningen herhjemme ved at tiltrække investeringer og åbne nye døre for udveksling af medarbejdere og ideer både den ene og den anden vej."

IBM overgår forventninger trods faldende omsætning og indtjening

"Jeg trænger til at fordøje oplevelserne og de nye erfaringer, som jeg har høstet"

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger