ITWatch

Cloud-leverandør får ny dansk landechef

Jørn Ellefsen med mere end 25 års erfaring fra it-branchen indtager positionen som dansk landechef for cloud-leverandør.

Foto: Pexels

Cloud-leverandøren Innofactor har udnævnt Jørn Ellefsen som ny landechef i Danmark, skriver Computerworld.

Han tager over fra Vesa Syrjäkari, der fremover vil få en mere koordinerende rolle med fokus på det finske selskabs nordiske forretningsprocesser. Jørn Ellefsen har mere end 25 års erfaring fra it-branchen i Norge, blandt andet som salgsdirektør i Acondo Norge og salgsdirektør for Oracle i Norge.

"Jeg er meget spændt, glad og ydmyg over den mulighed jeg har fået for at lede den danske forretning samtidig med mit arbejde i Innofactor Norge. Der er mulighed for en stærk synergi i opbyggelsen af Secure Cloud forretningen i Danmark ved at udnytte de erfaringer og succeser som vi har haft i Norge, samt at bringe den succes Danmark har med Analytics til Norge. Vi har en helt unik markedsposition, og jeg ser frem til at øge det momentum med vores fantastiske danske kolleger," udtaler Jørn Ellefsen i en meddelelse.

Ifølge Sami Ensio, adm. direktør og grundlægger af Innofactor, har Jørn Ellefsen gjort det godt som landechef i Norge. En stilling han startede i 1. marts 2019.

"Innofactor ønsker ikke at skabe ekstra organisatoriske strukturer eller roller. Derfor er det på nuværende tidspunkt den bedste løsning for Innofactors forretning, at det bliver samme person, der har ansvaret i begge lande, selvom de forbliver to separate strategiske forretningsenheder. Jeg stoler på, at vi sammen med Jørns erfaring og ledelse, finder nye muligheder, hvorpå vi kan udnytte vores talent og ekspertise i Danmark og Norge, som vores kunder kan drage stor fordel af."

Innofactor beskæftiger ifølge Computerworld knap 40 medarbejdere i Danmark.

Amazon bør frygte Microsoft i kampen om cloud-markedet

Trifork køber dansk SAP-hus

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger