ITWatch

Jysk it-leverandør styrker ledelsen med ny økonomidirektør

Vokseværk betyder, at Netip udvider ledelsen med ny økonomidirektør, som er fundet internt. It-selskabet med afdelinger i syv jyske byer har de seneste to år næsten fordoblet medarbejderantallet.

Birgitte Lukassen er ny økonomidirektør hos Netip. | Foto: PR/Netip

Rettet: Det fremgik tidligere, at Birgitte Lukassen bliver en del af direktionen i Netip. Det er ikke korrekt. Hun bliver en del af ledelsen, mens direktionen fortsat kun består af adm. direktør Carsten Hedemann.

I løbet af de seneste to år har it-virksomheden Netip øget antallet af medarbejdere fra 70 til 130. Samtidig fortsætter kunderne med at strømme til. Derfor udvider selskabet nu med en ny økonomidirektør for at styrke ledelsen.

Det oplyser Netip i en meddelelse.

Det er Birgitte Lukassen, som fra 1. april tiltrådte i den nyoprettede rolle som økonomidirektør.

"Netip har nået en størrelse, hvor der er brug for et stærkere ledelsesmæssigt fokus. Det er vigtigt, at vi tænker økonomien ind i alt, hvad vi foretager os. Med Birgitte Lukassen i rollen som økonomidirektør får vi udstukket en klar økonomisk retning, der sikrer fundamentet på den lange bane," udtaler adm. direktør Carsten Hedemann i meddelelsen.

Med udnævnelsen af en økonomidirektør får Netip dermed tre direktører i form af Carsten Hedemann, Birgitte Lukassen og salgsdirektør Carsten P. Anthonisen.

Intern rekruttering

Den nyudnævnte økonomidirektør har været en del af Netip siden 2012, og Birgitte Lukassen er således rekrutteret i egne rækker, hvor hun hidtil har haft ansvar for administration, HR og økonomi.

Ansvarsområderne bliver fremover adskilt, så hun udelukkende skal fokusere på økonomifunktionen.

"Det er et stort skulderklap til mig personligt, at jeg på denne måde får anerkendelse for den indsats, jeg har ydet for Netip gennem syv år. Det er jeg meget glad for og stolt over," lyder det fra Birgitte Lukassen i meddelelsen.

Netip, der blev etableret i 1996, omsætter i dag for et trecifret millionbeløb og har afdelinger i Thisted, Holstebro, Skive, Herning, Aalborg, Aarhus og Viborg.

NetIP opkøber Brande-selskab 

It-firma giver økonomisk håndsrækning til ansatte i livskriser

Voldsom vækst i medarbejdere koster på bundlinjen hos jysk it-selskab 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs