ITWatch

Voldsom vækst i medarbejdere koster på bundlinjen hos jysk it-selskab

Med 50 pct. flere medarbejdere, åbning af nyt kontor og vækst i bruttofortjenesten har Netip haft godt gang i forretningen det seneste år. Væksten koster dog på bundlinjen, viser seneste årsregnskab.

Adm. direktør i Netip, Carsten Hedemann.

Medarbejdertallet er vokset fra 70 til 105, mens bruttofortjenesten steg med 12 pct. og landede på 65 mio. kr. Det viser seneste årsrapport fra Netip, der har hovedkontor i Thisted.

Samtidig åbnede selskabet nyt kontor Viborg i regnskabsperioden, der dækker fra 1. juli 2017 til 30. juni 2018. Dermed er Netip i dag tilstede i Thisted, Skive, Holstebro, Herning, Aalborg, Aarhus og Viborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs