ITWatch

Telia hyrer ny chef for privatmarkedet

Englænder skal fremover stå i spidsen for Telias privat-forretning i Danmark.

Suzaan Sauerman begynder i sin nye stilling hos Telia fra midten af april. | Foto: PR/Telia

Suzaan Sauerman er ny direktør for privatmarkedet i Telia. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den 41-årige englænder kommer fra en stilling som rådgiver i eget konsulentfirma og har tidligere erfaring fra internationale selskaber som Jabra, Motorola og T-Mobile.

Udover privatmarkedet får Suzaan Sauerman ansvaret for markedet for mindre erhvervsvirksomheder, oplyser Telia.

"Med sin viden og erfaring kan Suzaan bringe nye vinkler og inspiration til Telia. Vi fortsætter vores dedikerede indsats for at forbedre kundernes oplevelser, fjerne besværligheder i kunderejsen og øge vores effektivitet, så vi altid tilbyder de bedste digitale produkter og processer," udtaler Telias adm. direktør i Danmark, Morten Bentzen, og fortsætter:

"Suzaans store passion for at forstå kunders adfærd og behov, kombineret med hendes dybe forståelse for teknologi, bliver et stærkt trumfkort for os. Jeg glæder mig meget til, at hun bliver en del af teamet hos Telia”.

Suzaan Sauerman tiltræder stilling i midten af april. Hun ser frem til at vende tilbage til telebranchen, hvor hun indledte sin karriere.

"Kundernes efterspørgsel fører til hastige forandringer i telebranchen og driver udviklingen af nye, innovative ydelser og leverancer. Det er helt afgørende at tilbyde en effektiv digital rejse og loyalitetsskabende aktiviteter."

"Jeg tror på, at simplificering af forretningsprocesser, anvendelse af nye teknologier og introduktion af nye services er helt centralt for at kunne tilbyde kunderne gode oplevelser hos Telia," udtaler hun i meddelelsen.

Suzaan Sauerman overtager rollen som direktør for privatmarkedet fra Gustav Berghog, der tidligere på året skiftede til en stilling uden for Telia.

Efter mange år med priskrig er mobilpriserne på vej op 

Nokia ryger til bunds i Europa oven på compliance-undersøgelse

Konkurrent om TDC's landsdækkende 5G-planer: Det er et marketingsstatement 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs