ITWatch

Sentia skal have ny topchef i Danmark

Jakob Norup fratræder som adm. direktør i Sentia. Han skal fremover stå i spidsen for selskabets internationale Microsoft-samarbejde. Dermed skal Sentia i Danmark have ny topchef allerede efter otte måneder.

Foto: PR / Sentia

Den 1. marts tiltrådte Jakob Norup som adm. direktør for Sentia i Danmark, men allerede efter otte måneder stopper han på posten.

Det skriver Computerworld med henvisning til et opslag på Jakob Norups Linkedin-profil.

Jakob Norup vil dog fortsat være en del af Sentia fremover - blot i en international rolle. Hans nye titel bliver Global Alliance Director Microsoft, hvor han fremover skal stå i spidsen for Sentia-gruppens arbejde som managed service provider og samarbejdet med den amerikanske it-koncern. Hvem, der afløser ham på posten, er endnu uvist, skriver Computerworld.

Jakob Norup kom fra en direktørpost i Hosters. Han afløste Michael Meister som topchef i danske Sentia, efter Hosters blev opkøbt.

Sentia er ledet af kapitalfonden Waterland, der er i gang med en stribe opkøb i Danmark for at konsolidere dette marked for hostingselskaber i jagten på at stå stærkt overfor andre konkurrenter i takt med, at dansk erhvervsliv går over til cloud.

Vanvittig opgave

Jakob Norup fastslog i sommer overfor ITWatch, at det var en monumetal opgave han stod overfor med sammenlægningen af Sentias mange opkøb.

"Det er en vanvittig stor opgave at tage fem virksomheder og se, hvad der skal bruges fremover. Nysalg fra de fire virksomheder har vi holdt tilbage i starten af året, for vi har måtte tage hånd om de eksisterende kunder. Men efter at vi har fået søsat vores nye samlet kunde- og salgsorganisation, begynder kundeindtaget igen at stige," lød det fra Jakob Norup i sommer.

Sentia vil slås med de store om det danske cloudmarked 

Sentia-chef varsler flere opkøb i år 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs