ITWatch

Sentia-chef varsler flere opkøb i år

På få år har Sentia etableret sig i Danmark gennem en stribe opkøb. Men selskabet er langt fra færdig endnu og går efter at lukke handler inden nytår, skriver Computerworld.

Foto: PR / Sentia

Sentia har et godt øje til omkring 10 danske virksomheder, der omsætter for omkring 10 mio. euro om året.

Det fortæller den danske landechef Jakob Norup til Computerworld.

Gennem opkøb af i alt fem virksomheder har Sentia på få år etableret sig i Danmark, men det hollandske hostingfirma er ikke færdig endnu. Jakob Norup forventer at købe et til to selskaber mere inden årets udgang.

"Det er nogle, der kommer med samme baggrund som os. Forretninger, der er født i skyen, er ikke så interessante, for der skal vi betale for en masse potentiale, der ikke er realiseret endnu. Vi køber typisk virksomheder, der kommer fra mere traditionelle service-provider-forretninger," siger han til Computerworld.

På halvandet år har Sentia sammen med kapitalfonden Waterland købt fem hosting-selskaber i Danmark: Solido, Jaynet, Hosters, Athena og Cohaesio.

Siden har Jakob Norup været på benhårdt arbejde med at lægge de fem selskaber sammen. I juli fortalte han til ITWatch, at det har være en "vanvittig stor opgave."

"Trin 1 har været at sætte ledelsen. Det næste har været at holde hånden under de eksisterende kunder, og trin tre har været at få mest mulig effekt ud af de enkelte selskaber samlet under et samlet dansk Sentia-selskab. Men udfordringen har været, at alle tre trin skulle gøres samtidig," fortalte han.

Mere fra ITWatch

Wingmen Solutions opkøber dansk virksomhed

Infrastruktur-selskabet Wingmen Solutions laver nu sit første opkøb efter at være blevet en del af nyt europæisk netværk sammen med hollandske Avit Group og investeringsfonden Quadrum Capital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs