ITWatch

Sitecore-medstifter: Meget stærke vækstvirksomheder i år

Finalefeltet i den danske del af konkurrencen Entrepreneur of the Year er særdeles stærkt i år, lyder det fra medstifteren af Sitecore Lars Fløe Nielsen. Han skal være med til at kåre årets vækstvirksomhed, hvor Netcompany er en mulig kandidat.

Lars Fløe er juryformand, når årets danske entreprenør-virksomhed skal kåres.

Deltagerfeltet i årets danske del af den internationale konkurrence Entrepreneur of the Year er "meget stærkt" i år, fortæller juryformand Lars Fløe Nielsen til Berlingske Business. Han har selv haft stor succes som medstifter af it-virksomheden Sitecore.

"Det kan man selvfølgelig sige, at det altid er i Entrepreneur of the Year, men denne gang er noget dog anderledes. Der er nye værdier i fokus. Rigtigt mange af deltagervirksomhederne arbejder aktivt med bæredygtighed på et eller andet niveau. De har alle stærke og gode værdier. Det er opsigtsvækkende," siger han til avisen.

Han fremhæver, at det særlige ved konkurrencen - som er arrangeret af revisions- og rådgivningshuset EY - er, at virksomhederne ikke udelukkende måles på nøgeletal, men også på om man "kan skabe resultater uden at efterlade et ødelæggende spor efter sig."

Netcompany er blandt finalisterne i den store konkurrence, som bliver afholdt for 21. gang i Danmark i Forum på Frederiksberg. For at komme i betragtning skal virksomhederne blandt andet være mere end fem år gamle, have over 20 medarbejdere og kunne dokumentere mindst 15 pct. vækst på omsætning eller bruttoavance.

Sitecore blev selv kåret til Entrepreneur of the Year i 2014.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger