ITWatch

Her er den nye erhvervsministers planer på it-området

Han er ministeren med størst betydning for it-branchen og følger efter forgængeren Brian Mikkelsen, der havde det digitale på toppen af sin prioritetsliste. Den nye erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) har fokus på små it-virksomheder og ser store områder, hvor it-branchen ikke er i mål endnu.

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

Rasmus Jarlov er kendt for sin direkte facon som politiker, og han har aldrig stået tilbage for at sige sin klare mening om tingene. Derfor har der været en del spænding om hans nye rolle som erhvervsminister.

En post, han omgående sagde ja til, da den blev ledig i forbindelse med Brian Mikkelsens overraskende exit, hvor Mikkelsen i stedet valgte at blive adm. direktør for Dansk Erhverv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs