ITWatch

Virksomheder slår dørene op til nyt digitalt akademi

Tre virksomheder slår folderne sammen og åbner et praktikforløb, der skal uddanne studerende inden for dataanalyse, softwareudvikling og marketing. Målet er at skabe en pipeline af digitale talenter.

De første studerende er begyndt på Digital Academy i dag. | Foto: PR/Digital Academy

Behovet for talenter med digitale kompetencer og konkrete erfaringer fra arbejdsmarkedet får tre virksomheder til at gå sammen og skabe et fælles digitalt akademi.

Bag initiativet Digital Academy står North Media Online, Boligportal og Lead Supply. Virksomhederne tilbyder studerende et fire måneder langt praktikforløb, hvor de skal lære dataanalyse, softwareudvikling og marketing.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs