ITWatch

KMD's nye sikkerhedschef: Store datamængder gør det spændende

Den nye sikkerhedschef i KMD ser frem til at udfordringen med at sikre den store mængde af data og har det som et succeskriterie, at der er så lidt fokus som muligt på selskabets sikkerhed, for så kører alt som det skal, lyder det.

Carsten Hvid Challet satte sig 1. maj i kontorstolen som ny sikkerhedschef i it-selskabet KMD. Årsagen er klar: Han glæder sig til en udfordring i arbejdet med selskabets dataarbejde.

Det fortæller han i et interview med Computerworld.

Han har tidligere siddet som 'vice president of security' i Globalconnect og arbejdet med it-sikkerhed i TDC, Netdesign og Nationalbanken.

"Det, synes jeg, er nogle spændende områder, fordi de har meget store datamængder, som skal håndteres, hvilket KMD er gode til. Men det kræver også, at vi tænker sikkerhed på en ny måde ud fra det trusselbillede, vi oplever i øjeblikket, hvilket jeg synes er en spændende udfordring," siger han til Computerworld.

Han tilføjer, at han ser det som en fordel for hans rolle som sikkerhedschef, hvis der kommer så lidt opmærksomhed på it-sikkerhed i KMD som muligt. Ingen omtale af sikkerhedsbrud vil betyde, at har gjort sit arbejde godt nok, lyder det.

KMD mister tung profil i bestyrelsen

KMD opruster med nyt partnerskab

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs