ITWatch

Globalconnects topchef kunne først sove roligt om natten, da han fik kapitalfond som ejer

Christian Holm Christensen, adm. direktør i erhvervsleverandøren af fiberforbindelser, Globalconnect, har i årevis måtte bruge megen ledelsestid på at forhandle finansiering med banker om firmaets vækstplaner. Det ændrede sig, da han fik EQT som ejer.

Foto: PR/Globalconnect

Hvordan er det at få en kapitalfond som ejer? Det er der mange meninger om, og ikke alle er glade for kapitalfondenes måde at forvalte ejerskabet på.

Men for adm. direktør Christian Holm Christensen fra fibernet-selskabet Global Connect A/S har det gjort en afgørende forskel.  Nu kan han sove roligt om natten uden hele tiden at skulle tænke på, hvordan virksomhedens vækst skal finansieres.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs