ITWatch

Analytikere: Erenbjerg kan forlade TDC med rank ryg

Topchef Pernille Erenbjerg har leveret gode resultater og går styrket fra TDC, når hun senest til årsskiftet stopper som adm. direktør for telekoncernen, lyder dommen fra flere analytikere.

Foto: Scanpix Ritzau/Niels Ahlmann Olesen

I 2015 satte Pernille Erenbjerg sig i stolen som adm. direktør for TDC, og når hun senest til årsskiftet forlader telekoncernen efter eget valg, kan hun se tilbage på fin resultatliste, lyder dommen fra flere analytikere.

Det skriver Børsen.

"Der har været en klar fremgang hos TDC, siden Pernille tog over. Hendes strategi var ikke specielt anderledes, end den man havde, men eksekveringen er blevet væsentlig bedre, for den haltede lidt inden," siger aktieanalytiker hos ABG Sundal Collier, Peter Kurt Nielsen, til Børsen.

Senioranalytiker i Sydbank, Morten Imsgard, peger på, at man i begyndelsen af 2018 har kunnet se de første spæde tegn på, at strategien, som Pernille Erenbjerg har stået for som topchef, begynder at bære frugt.

Ifølge ledende partner i headhunterselskabet Case Rose, Jakob Stengel, vil Pernille Erenbjerg stå med fantastiske kort på hånden, når hun skal finde en ny rolle i erhvervslivet i tiden efter TDC.

TDC-formand skuffet over direktørstop: Vi har ingen kandidater 

Erenbjerg: Jeg har simpelthen ikke hjertet med i ny strategi 

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs