ITWatch

Vejlø: Dataetik skal være lige så vigtigt som klima og CSR

Danske virksomheder skal måles lige så meget på, hvordan de behandler kundernes data som på, hvordan de behandler klimaet og de ansatte. Det mener formanden for det nye dataetikråd.

Christiane Vejlø. | Foto: PR/Christiane Vejlø

Regeringens ekspertgruppe for dataetik er klar til at gå igang og formanden for rådet, radioværten og kommentator inden for den digitale dagsorden, Christiane Vejlø, har en klar forventning til, hvad hendes arbejde som formand for gruppen gerne skal føre til.

"Jeg mener, man som virksomhed fremover kan få noget positivt ud af at sende et klart signal til omverdenen om, at dataetik er noget, man tager alvorligt. Ganske som virksomheder i dag sælger sig selv på, at de behandler deres medarbejdere godt eller behandler miljøet med omtanke," siger Christiane Vejlø.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs