Zendesk finder ny udviklingschef i egne rækker

It-selskabet med de lokale rødder har fundet en dansker til at stå i spidsen for udviklingen af Zendesk Guide-løsning. Den nye vice president for Engineering kommer fra egne rækker.
Jesper Hvirring Hansen er udnævnt til vice president for engineering i Zendesk | Foto: PR/Zendesk
Jesper Hvirring Hansen er udnævnt til vice president for engineering i Zendesk | Foto: PR/Zendesk

Jesper Hvirring Henriksen har været en del af Zendesks udviklingsafdeling i København, siden den blev etableret 2011. Først som adm. direktør for den danske afdeling, og nu kan han skrive vice president for engineering i Zendesk på sit visitkort.

I den rolle skal han stå i spidsen for udviklingen af Zendesk Guide, der er en af it-selskabets mest flagskibsløsninger.

"Jeg er glad for, at Zendesk har valgt at placere en central udviklingsafdeling i Danmark, og stolt af og ydmyg over at være manden ved roret. I Zendesk har vi haft mulighed for at sætte nye teknologier i spil i vores arbejde med at udvikle en global og visionær løsning."

"Nu er næste skridt at videreudvikle Zendesk Guide med særligt fokus på store virksomheder, der skal gøre det nemmere at opbygge og bevare kunderelationer helt gnidningsfrit," udtaler Jesper Hvirring Henriksen i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen.

Han har senest haft titel af senior director of engineering i Zendesk, der blev grundlagt i København i 2007, inden selskabet siden rykkede hovedkontoret til San Francisco i USA.

Jesper Hvirring Henriksen er uddannet i Computer Science ved Copenhagen Business College og har tidligere arbejdet som softwarekonsulent.

Kapitalfond klar til at investere milliarder i vækstparate startups 

Zendesk om konkurrenterne: Essentielt at være oppe på dupperne 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også